Descoperă sute de produse cu Livrare GratuităComandă în siguranță

Picturi pe numere

Pictura pe numere 40x50 cm - Panza din bumbac pe rama de lemn (PDP-1426)
115.0 Lei

― STOC LIMITAT ―  Comanda acum pentru a te bucura de modele exclusive. Vrei sa ai in casa un tablou pictat chiar de tine? Sau cauti un cadou diferit pentru cineva drag? Alege un set de Pictura pe Numere. Ce include setul? ● panza din bumbac cu desen conturat de dimensiune 40x50 cm si ● intinsa...

PICTURA PE NUMERE 50x40 cm (PDP-726)
119.0 Lei

― STOC LIMITAT ―  Comanda acum pentru a te bucura de modele exclusive. Vrei sa ai in casa un tablou pictat chiar de tine? Sau cauti un cadou diferit pentru cineva drag? Alege un set de Pictura pe Numere. Ce include setul? ● panza din bumbac cu desen conturat de dimensiune 40x50 cm si ● intinsa...

City in color - Pictură pe numere
150.0 Lei

City in color este pictura pe numere care aduce o pată de culoare, în viața voastră, în casa voastră. Pictura vă relaxează și vă poartă în lumea culorilor care dau viață unui oraș, unei destinații.     

Dreams - Pictură pe numere
150.0 Lei

Se spune că visele sunt frânturi de realitate. Dacă visezi cai ai noroc. Dacă visezi astre înseamnă că ai viitorul asigurat. Pictează pe numere Dreams și adună în același tablou mai multe simboluri ale viselor tale.  

Coloured parrots - Pictură pe numere
150.0 Lei

O pictură pe numere care te cucerește prin culorile vii pe care le are. Te transpune într-o lume a libertății și a fericirii. Pictează Coloured parrots și vei aduce o pată de culoare în locuința ta.

Happy baby - Pictură pe numere
150.0 Lei

De ce se spune că ne bucurăm ca niște copii? Pentru că fericirea copilului este sinceră, inocentă și plină de emoție. Pictura pe numere Happy Baby o demonstrează din plin.

Papa Bear - Pictură pe numere
150.0 Lei

O forță a naturii și un simbol al mediului din sălbăticie, Papa Bear este pictura pe numere ce reprezintă puterea într-o lumină colorată și calmă.

Positano - Pictură pe numere
150.0 Lei

Adevărata artă te cucerește și te poartă departe. La fel ca și pictura pe numere Positano care te trimite pe tărâm italian.

Selfie Cats - Pictură pe numere
150.0 Lei

Pisicile pot fi o adevărată aventură în viață, sunt distractive oricând. Pictura pe numere Selfie Cats o demonstrează încă o dată!

Away - Pictură pe numere
150.0 Lei

Dacă crezi în tine, vei cuceri lumea! Crede că poți, crede că a picta este ușor și cu pictura pe numere Away vei reuși! Un superb tablou al frumosului într-o lume departe, este aici! Pictura pe numere Away este o reinterpretare a lucrării lui  Robert Jahns, artist contemporan, digital artist premiat...

Duomo di Milano - Pictură pe numere
150.0 Lei

Vestita catedrală din Milano este destinația ta în lumea picturii! Duomo di Milano, o pictură pe numere superbă, îți setează un obiectiv turistic pe care să îl definești și expui în casa ta. 

Bohemian girl - Pictură pe numere
150.0 Lei

Bohemian girl este un tribut adus feminității pure, de o naturalețe aparte și de invidiat. Pictura pe numere te va ajuta să creezi un tablou perfect, dedicat frumuseții feminine altfel. 

Venice in colors - Pictură pe numere
150.0 Lei

Venice in colors este pictura pe numere ce îți oferă mai mult decât o experiență a pictatului, ci o adevărată călătorie. Simte ca și când ai fi în Veneția și pictează cu patos!

Hummingbirds (TROCHILIDAE)- Pictură pe numere
150.0 Lei

Pe cât sunt de gingașe, pe atât de energice! Păsările colibri, minunății de păsări, sunt creaturi extraordinare. Așadar pictura pe numere Hummingbirds (Trochilidae )te va cuceri cu explozia de culoare și al său vibe. Hummingbirds este o reproducere dupa celebra lucrare semnată de Ernst Haeckel, pasi...

Crowned lioness - Pictură pe numere
150.0 Lei

Crowned lioness sau pictura pe numere ce definește sub chipului unui animal de pradă agresiv, leoaica. Este totuși iubitoare și cea care dă viață mai departe puterii și dominării.

Raised to the sky - Pictură pe numere
150.0 Lei

Cerul plin de baloane cu aer cald semnifică libertatea și adrenalina de care avem nevoie. Femeia din tablou transmite fericire prin palmele ei împreunate.

Sweet cat - Pictură pe numere
150.0 Lei

O pictură pe numere ce cucerește inimile iubitorilor de feline - Sweet cat este drăgălășenia unei pisici dusă la extrem. Pictează cu drag un portret felin.

Abstract king (Lion) - Pictură pe numere
150.0 Lei

Somptuozitatea și calmitatea leului din pictura pe numere Abstract King (Lion) pot reda starea de liniște și siguranță. Ochii pătrunzători sunt oglinda sufletului acestui animal fioros la prima vedere, dar protector și iubitor în realitate. Abstract King este o pictură pe numere reproducere după Lio...

Preaching Father - Pictură pe numere
150.0 Lei

Preaching Father este pictura pe numere edificatoare pentru învățăturile predate de documentele biblice, alături de un simbol al credinței.

Sailing to the moon - Pictură pe numere
150.0 Lei

Sailing to the Moon, ca o evadare de la realitate, este pictura pe numere despre uniunea dintre lună și mare, în timp ce marinarul își croiește drum printre încercările vieții.

Charlie Chaplin - Pictură pe numere
150.0 Lei

Când lumea este alb-negru, tu o poți colora. Dă viață picturii pe numere Charlie Chaplin și colorează totul în jur cu atitudinea pozitivă care poate fi molipsitoare.

Abstract art - Pictură pe numere
150.0 Lei

Arta este o metodă de exprimare, iar această pictură pe numere Abstract Art așează pe foaie orice încărcătură emoțională și eliberare a gândurilor. Pictura pe numere Abstract Art este o reinterpretare a lucrării semnată de Jean-Michel Basquit, cunoscut pentru stilul său neo expresionist. Această rea...

Elephant in colors - Pictură pe numere
150.0 Lei

Simbol al supremației, răbdării și demnității, pictura pe numere Elephant in colors este dovada că și cea mai neagră zi poate prinde culoare.

Dancing in the rain - Pictură pe numere
150.0 Lei

Iubire și dans într-o pictură pe numere Dancing in the Rain este ca un dans în doi prin viață.

Guardian Angel - Pictură pe numere
150.0 Lei

Pictura pe numere Guardian Angel este reprezentarea purității și a îngerului păzitor care se roagă. Chipul de copil inocent și lipsit de păcate care veghează.

Terrace at Night (Café Terrace at Night) - Pictură pe numere
150.0 Lei

Ești un spectator relaxat al acestui loc liniștit. Terrace at Night (Café Terrace at Night) este pictura pe numere ce îți amintește de serile plăcute de vară. Este o reproducere după celebra pictură a lui Van Gogh, Café Terrace at Night, pictată în 1888. Puteți fi spectatori privilegiați în propria...

Frida - Pictură pe numere
150.0 Lei

Frida este personaj misterios și totuși plin de feminitate. Pictează o apariție specifică pentru Dias de los Muertos.

Just us - Pictură pe numere
150.0 Lei

Just us este despre pisici în formulă de 3. Este pictura pe numere tribut pentru feline, o alegere a celor care adoră compania pisicilor. 

Comandă online Picturi pe numere

Te-ai gândit vreodată că poți deveni peste noapte un pictor foarte talentat? Activitatea de acest gen nu mai este limitată de talent. Poți picta, de la A la Z, ceea ce va deveni un super tablou pentru decorul interior. Este posibil cu picturile pe numere disponibile pentru comanda online.

Așa cum numele spune, presupune pictatul după ghid, conform unei schițe numerotate. Pânza de canvas este notată corespunzător culorilor ce urmează a fi aplicate. Urmărind corespondența număr-culoare și aplicând cu răbdare fiecare nuanță, oricine devine un pictor amator. Rezultatul este numaidecât unul perfect dacă este păstrată schema culorilor și încadrarea acestora în spațiul bine delimitat.

Poate fi o activitate creativă atât pentru copii, cât și pentru adulți, bărbați și femei de orice vârstă. Se poate spune despre pictură în general că antrenează mintea, stimulează creativitatea și relaxează. Timpul petrecut pictand înseamnă timp de calitate ce poate fi petrecut alături de copii sau individual.

Produs most wantedCineva din a cumparat acum ore .